Jednoduchý recept

Tuňákový salát s cherry rajčátky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 7 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18962
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 stroužek Česnek
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
5 ks Rajčata Cherry
80 g Rukola
1 špetka Sůl
300 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 433kJ
3% Sacharidy 11 g
24% Tuky 18 g
10% Sodík 198 mg
67% Bílkoviny 37 g

Tuňákový salát s cherry rajčátky postup přípravy receptu:

1

Česnek a petrželku nakrájejte nadrobno, nasypte do mísy, smíchejte s citronovou kůrou a nechte uležet.

2

Na středně rozpálené pánvi osmažte tuňákové steaky zlehka potřené olejem z obou stran, 1 minutu z každé strany.

3

Do misky přidejte přepůlená rajčátka, rukolu, sůl a pepř. Zalijte olejem a balzamikovým octem.

4

Dobře promíchejte a rozdělte na dva talíře.

5

Tuňáka nakrájejte na plátky silné 1 cm, položte na salát, pokapejte zbylým dresinkem ze salátu a podávejte.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept