Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 66 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18968

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
120 g Hovězí svíčková
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Majonéza
25 g Mandle plátky
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Rukola
60 g Salát Lollo Biondo
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 819kJ
2% Sacharidy 6 g
44% Tuky 33 g
17% Sodík 336 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hovězí carpaccio postup přípravy receptu:

1

Syrové hovězí maso nakrájejte na 4 tenké plátky, vložte mezi fólie a naklepejte natenoučko. Plátky rozdělte na dva talíře.

2

Šťávu z jednoho citronu smíchejte s olejem a vidličkou našlehejte.

3

Plátky masa potřete citronovým dresinkem, přikryjte fólií a dejte na 50 minut uležet do lednice.

4

V misce smíchejte hořčici, majonézu a 1 lžíci vody. Dobře promíchejte.

5

Vejce vařte 6 minut, poté zchlaďte pod proudem studené vody, oloupejte a přepulte.

6

Salát pokapejte citronovým dresinkem.

7

Talíře vyndejte z ledničky, sejměte fólii, pokapejte hořčicovým dresinkem, rozložte salátové listy a ozdobte půlkami vajec, posypte praženými plátky mandlí, okořeňte a podávejte.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept