Jednoduchý recept

Tagliatelle s fetou a zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18970
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

10 ks Bazalka
1 ks Cibule
2 ks Cuketa
1 ks Lilek
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
10 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
60 g Sýr Feta
250 g Těstoviny Tagliatelle

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 436kJ
16% Sacharidy 56 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 197 mg
20% Bílkoviny 11 g

Tagliatelle s fetou a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.

2

Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.

3

Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.

4

Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept