Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19014

Ingredience

2 ks Cibule
400 ml Hovězí vývar základní
1 kg Králík
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
300 ml Zakysaná smetana
60 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 407kJ
4% Sacharidy 14 g
59% Tuky 44 g
44% Sodík 886 mg
144% Bílkoviny 81 g

Králík na česneku postup přípravy receptu:

1

Připravíme si králičí maso a nahrubo nakrájenou cibuli. Do hrnce nalijeme víno a polovinu vývaru, necháme přijít k varu, následně vložíme maso a cibuli. Dochutíme solí a pepřem.

2

Přikryjeme pokličkou a necháme dusit asi hodinu. Poté maso vyndáme a uložíme na teplé místo. Zbylou šťávu přecedíme a přilijeme druhou polovinu vývaru a necháme probublávat.

3

Máslo smícháme s moukou a přidáme do šťávy. Necháme povařit a nakonec přidáme česnek a zakysanou smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept