Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19020
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Jelení kýta
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
500 ml Vývar zeleninový
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 892 kcal
Kilojoule 3 730kJ
3% Sacharidy 11 g
52% Tuky 39 g
134% Sodík 3 g
211% Bílkoviny 118 g

Jelení kýta dušená postup přípravy receptu:

1

Kýtu osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, podlijeme trochou vývaru.

2

Následně kýtu obalíme špekem, přikryjeme pokličkou a necháme dusit doměkka. (Přibližně 20 minut)

3

Poté maso vyjmeme a do šťávy přilijeme zbytek vývaru, necháme projít varem.

4

Přilijeme smetanu a ochutíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept