Recept

Kaviár z kapřích jiker

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 19025
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Cibule
50 ml Citronová šťáva
250 g Kapří jikry
250 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 721kJ
1% Sacharidy 3 g
89% Tuky 67 g
6% Sodík 116 mg
25% Bílkoviny 14 g

Kaviár z kapřích jiker postup přípravy receptu:

1

Očištěné kapří jikry osolíme a mícháme tak dlouho, až zbělají.

2

Potom postupně přiléváme olej a citronovou šťávu a vše umícháme dohladka.

3

Nakonec přimícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, bílý pepř a dobře promícháme.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem a vejci vařenými natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept