Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19034
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Koriandr mletý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1500 g Srnčí maso
1 kávová lžička Sůl
2 dl Voda pitná
100 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 412kJ
2% Sacharidy 7 g
30% Tuky 22 g
32% Sodík 635 mg
156% Bílkoviny 88 g

Srnčí hřbet postup přípravy receptu:

1

Troubu rozpálíme na 230 °C. Maso osolíme, opepříme a potřeme koriandrem.

2

Na plech vyskládáme část špeku, vložíme maso a zabalíme špekem. Přidáme cibuli. Pečeme 1 hodinu a podléváme.

3

Maso vyjmeme, smícháme zakysanou smetanu s moukou, šťávu zahustíme a pár minut provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept