Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19036

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 ks Cibule
4 polévková lžíce Hořčice
750 g Kančí kýta
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
125 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
500 ml Zvěřinový vývar

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 440kJ
3% Sacharidy 11 g
50% Tuky 38 g
19% Sodík 374 mg
84% Bílkoviny 47 g

Kančí závitky postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.

2

Na maso poklademe plátky slaniny, kroužky cibule a maso zamotáme a stáhneme nití.

3

Na rozpáleném másle závitky opečeme, přilijeme vývar a bobkový list.

4

Necháme péct 90 minut a stále podléváme.

5

Po upečení šťávu zalijeme smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept