Recept

Linguine s česnekem, krevetami a špenátem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 2 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19054

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová kůra
400 g Krevety tygří - loupané
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
10 ks Rajčata Cherry
1,5 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny Linguine
1 stroužek Česnek
150 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 776kJ
17% Sacharidy 61 g
14% Tuky 10 g
20% Sodík 405 mg
62% Bílkoviny 35 g

Linguine s česnekem, krevetami a špenátem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství vroucí osolené vody (1 lžička soli) na skus, slijeme a necháme okapat.

2

Do větší rozpálené pánve nalijeme olej, přidáme nakrájený stroužek česneku, lehce osmažíme, přidáme špenát a vaříme 2 minuty. Poté přidáme petržel, krevety, pepř, sůl, za stálého míchání vaříme 2 minuty.

3

Těstoviny přidáme ke směsi na pánev a necháme prohřát. Přisypeme cherry rajčata nakrájená na čtvrtky a citronovou kůru, dobře promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept