Jednoduchý recept

Hovězí maso na celeru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1906

Ingredience

0,5 ks Celer - nať
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 879kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
6% Sodík 123 mg
49% Bílkoviny 27 g

Hovězí maso na celeru postup přípravy receptu:

1

Cibuli a celer oloupeme a nastrouháme.

2

Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, posolíme, okmínujeme, obalíme v mouce a po obou stranách na tuku usmažíme.

3

Když je maso upečené, přidáme k němu do výpeku cibuli a celer a chvíli opékáme. Potom přilijeme horkou vodu a dusíme do změknutí.

4

Vznikne omáčka, kterou nemusíme zahušťovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept