Recept

Jehněčí maso v jogurtu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19065

Ingredience

1000 g Jehněčí maso
1 l Jogurt bílý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 575kJ
3% Sacharidy 12 g
50% Tuky 37 g
16% Sodík 324 mg
63% Bílkoviny 35 g

Jehněčí maso v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a posypeme sladkou i pálivou paprikou.

2

Maso vložíme do pekáče, zalijeme olejem a trochou vody a dusíme v troubě doměkka.

3

Jogurt rozmícháme s moukou a vejci, osolíme a nalijeme na maso. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a zapečeme v troubě.

4

Jehněčí podáváme v pekáči, ve kterém se peklo.

Poznámka

Použijeme přední jehněčí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept