Jednoduchý recept

Skopové vařené se zeleninou a kořením

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 19071

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
600 g Skopový hřbet
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 481kJ
16% Sacharidy 57 g
152% Tuky 114 g
15% Sodík 297 mg
65% Bílkoviny 36 g

Skopové vařené se zeleninou a kořením postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu vodu se solí, pepřem, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, celerem, petrželí a pórkem. Přidáme omyté skopové maso (nejlépe hřbet) a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.

2

Ze sádla, hladké mouky a oloupané, nastrouhané cibule připravíme jíšku.

3

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na kousky. Jíšku povaříme s částí polévky a vzniklou šťávu propasírujeme na maso.

Poznámka

Podáváme s noky nebo s bramborovu kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept