Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19089
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
250 ml Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
1 ks Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 683kJ
1% Sacharidy 4 g
30% Tuky 22 g
15% Sodík 301 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pstruzi se šťávou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nasekanou cibuli zpěníme na pánvi na oleji, přidáme nasekaný česnek, několik lístků šalvěje a vše zalijeme vinným octem. Zvolna vaříme asi 30 minut.

2

Očištěné a omyté pstruhy osolíme a opečeme na másle.

3

Pstruhy upravíme na talíře a polijeme horkou zálivkou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept