Recept

Těstoviny s mletým masem a cibulí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 58 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19096

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Hovězí maso mleté
100 g Jehněčí maso
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Linguine
1,2 l Voda pitná
100 ml Víno bílé
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 521kJ
21% Sacharidy 76 g
20% Tuky 15 g
34% Sodík 677 mg
56% Bílkoviny 32 g

Těstoviny s mletým masem a cibulí postup přípravy receptu:

1

Do velkého rozehřátého hrnce vlijeme olej a osmažíme na něm najemno nakrájenou cibuli s mrkví, až cibule začne zlátnout. Přidáme mleté jehněčí a hovězí maso dobře zamícháme a smažíme 10 minut, až maso zhnědne. Poté přilijeme víno a necháme 3 minuty provařit. Směs osolíme, opepříme, vsypeme jemně nasekanou petrželovou nať a přilijeme vývar. Na mírném plameni vaříme nezakryté asi 30 minut.

2

Mezitím uvaříme těstoviny v dostatečném množství vroucí osolené vody (půl dávka soli), scedíme a necháme okapat. Poté vmícháme k masu. Podáváme posypané strouhaným parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept