Zdravý recept

Ovesné otruby s hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 7 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 19106

Ingredience

1 špetka Fenykl obecný
20 g Hrozinky
150 ml Mléko sójové
50 g Ovesné vločky
1 špetka Skořice mletá
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 367kJ
16% Sacharidy 57 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 13 mg
21% Bílkoviny 12 g

Ovesné otruby s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme vařící vodu. Za stálého míchání přisypáváme ovesné otruby. Mícháme vidličkou tak, aby nevznikaly hrudky. Necháme chvilku nabobtnat a je-li kaše hustší, naředíme ji trochou sójového mléka.

2

Do hotové kaše přimícháme hrozinky, skořici a fenykl. Podle chuti můžeme kaši dosladit medem.

3

Ihned podáváme, dokud je pokrm ještě teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept