Jednoduchý recept

Polévka jahodová - studená

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19112

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
200 g Jahody zahradní
3 dl Mléko polotučné
20 g Pudinkový prášek - vanilkový
2 dl Smetana 12% (konzumní)

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 422kJ
12% Sacharidy 43 g
20% Tuky 15 g
4% Sodík 77 mg
15% Bílkoviny 9 g

Polévka jahodová - studená postup přípravy receptu:

1

Přivedeme k varu mléko s rozmíchaným pudinkovým práškem, přilijeme smetanu a za stálého míchání povaříme.

2

Necháme prochladnout a vmícháme rozmixované ovoce.

3

Před podáváním osladíme buď cukrem, nebo sladidlem a vychladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept