Jednoduchý recept

Gnocchi s omáčkou z rajčat a bazalky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19115

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
500 g Bramborové noky
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
700 ml Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 773 kcal
Kilojoule 3 233kJ
36% Sacharidy 129 g
30% Tuky 23 g
133% Sodík 3 g
26% Bílkoviny 15 g

Gnocchi s omáčkou z rajčat a bazalky postup přípravy receptu:

1

Větší pánev rozpalte, přilijte olej a najemno nakrájenou cibuli usmažte dozlatova, nalijte rajčatové pyré a vařte 10 minut za občasného míchání, přidejte najemno nasekanou bazalku, špetku soli a pepře, dobře promíchejte a odstavte.

2

Gnocchi uvařte podle návodu v dostatečném množství vroucí osolené vody, poté sceďte a přidejte k omáčce.

3

Směs prohřejte a můžete podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept