Recept

Polévka z kysaného zelí se žampiony

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19116

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Brambory
40 g Cibule
3 polévková lžíce Jogurt bílý
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná
100 g Zelí kysané
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 572kJ
3% Sacharidy 10 g
14% Tuky 11 g
7% Sodík 140 mg
5% Bílkoviny 3 g

Polévka z kysaného zelí se žampiony postup přípravy receptu:

1

Společně s kysaným zelím uvaříme na kostičky nakrájené brambory, na oleji si mezitím připravíme nahrubo nakrájenou cibuli a plátky žampionů.

2

Vše společně podusíme, přidáme uvařené brambory se zelím včetně vody.

3

Osolíme, přidáme bobkový list, opepříme a chvíli povaříme.

4

Do hotové polévky vmícháme jogurt a ozdobíme petželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept