Jednoduchý recept

Suflé z cukrářšké šlehačky s citronem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1915
Kategorie: Nákypy

Ingredience

60 g Cukr krupice
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
10 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 597kJ
4% Sacharidy 16 g
6% Tuky 4 g
11% Sodík 224 mg
19% Bílkoviny 11 g

Suflé z cukrářšké šlehačky s citronem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200C.

2

Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh, poté přidáme 50g cukru a vše vmícháme do studené cukrářské šlehačky.

3

Formu na suflé vymažeme a vysypeme cukrem. Směs rozetřeme do formy a povrch uhladíme. Vložíme do trouby, pečeme 15-20minut a hotové ihned servírujeme.

Poznámka

Cukrářská šlehačka viz. recept "Cukrářská šlehačka s citronem" Množství 200g.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept