Recept

Olivový toustový chléb

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (2%)
ID receptu: 19172

Ingredience

125 g Jogurt bílý
350 g Mouka mandlová
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 ks Olivy zelené
1 špetka Soda jedlá
210 g Sýr Cottage
15 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
3 ks Vejce slepičí
50 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 091kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
15% Sodík 297 mg
24% Bílkoviny 14 g

Olivový toustový chléb postup přípravy receptu:

1

Šalotku a olivy nasekáme najemno a parmezán nastrouháme. Máslo rozpustíme. Smícháme mouku, sodu, sůl, tymián, přidáme jogurt, oba sýry, šalotku, polovinu oliv a vejce. Vše důkladně promícháme, poté nalijeme do máslem vymazané zapékací mísy, vhodná velikost je 23 x 33 cm. Povrch chlebu ještě na závěr posypeme zbylými olivami a dáme péct do vyhřáté trouby na asi 30 až 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept