Jednoduchý recept

Sázená vejce na skopové klobáse

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19174

Ingredience

400 g Klobása skopová
6 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
40 g Tuk rostlinný
4 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 877 kcal
Kilojoule 3 668kJ
1% Sacharidy 3 g
91% Tuky 68 g
41% Sodík 815 mg
108% Bílkoviny 61 g

Sázená vejce na skopové klobáse postup přípravy receptu:

1

Na kolečka nakrájenou klobásu osmažíme na rozpáleném tuku. Přilijeme dvě lžíce vody a necháme vařit do vypaření veškeré vody.

2

Na osmaženou klobásu rozklepneme vejce a smažíme bez míchání na mírném plameni, osolíme.

3

Žloutky vajec necháme v polotuhém stavu.

4

Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept