Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19176
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Brambory
6 stroužek Česnek
80 g Cibule
10 ml Citronová šťáva
10 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
240 g Rajčata
1 špetka Sůl
1000 g Tuňák obecný
2 g Tymián sušený
0,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 888kJ
4% Sacharidy 15 g
20% Tuky 15 g
9% Sodík 170 mg
109% Bílkoviny 61 g

Dušený tuňák postup přípravy receptu:

1

Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme s drceným česnekem.

2

Podlijeme 1/4 l vody, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a brambory. Vše osolíme, opepříme a přilijeme citrónovou šťávu.

3

K zelenině přidáme porce tuňáka, posypeme tymiánem a dusíme do změknutí.

4

Tuňáka se zeleninou podáváme vychlazeného, posypaného sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept