Máslo petrželkové - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Máslo petrželkové
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 1918 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
80 g | Máslo čerstvé |
40 g | Petržel - nať |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 61 kcal
Kilojoule 255kJ
0% Sacharidy 0 g
9% Tuky 7 g
0% Sodík 1 mg
0% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 412,0mg |
---|---|
Cholesterol | 9,6mg |
Draslík | 32,6mg |
Vláknina | 336,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,4mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Máslo petrželkové postup přípravy receptu:
1 | Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s jemně nakrájenou nebo nasekanou petrželovou natí, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie. |
2 | Petrželové máslo uložíme do chladničky. |