Jednoduchý recept

Bramborová pomazánka s vařeným hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 19180

Ingredience

3 ks Brambory vařené
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Hovězí maso vařené
2 kávová lžička Hořčice
1 kávová lžička Kapary
1 ks Okurky nakládané
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sardelová pasta
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 904kJ
5% Sacharidy 19 g
11% Tuky 8 g
66% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Bramborová pomazánka s vařeným hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Uvařené, ještě teplé brambory prolisujeme a smícháme s jemně nasekaným nebo umletým vařeným masem. Přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, nakrájenou okurku, očištěnou, nakrájenou papriku, nasekané kapary a uvařená vejce nakrájená na kostičky. Vše dobře promícháme.

2

Pomazánku osolíme a ochutíme citronovou šťávou, hořčicí a sardelovou pastou.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem. Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept