Jednoduchý recept

Grundle v oleji

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19185
Kategorie: Maso

Ingredience

90 g Brambory
8 stroužek Česnek
160 g Cibule
10 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
1000 g Grundle
60 g Mrkev kořen
100 ml Olej olivový extra panenský
10 g Petržel - nať
160 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 795 kcal
Kilojoule 3 328kJ
4% Sacharidy 16 g
66% Tuky 49 g
10% Sodík 209 mg
135% Bílkoviny 76 g

Grundle v oleji postup přípravy receptu:

1

Na polovině rozpáleného oleje osmažíme cibulku. Zalijeme 600ml vody, necháme 10 minut vařit a pak scedíme.

2

Na zbytku oleje orestujeme na kolečka nakrájenou mrkev, brambory a rajčata. Zeleninu podlijeme cibulovým vývarem a vaříme do změknutí.

3

K uvařené zelenině přidáme utřený česnek a rybky pokrájené na menší kousky.

4

Vaříme ještě 15 minut, poté přelijeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odstát.

5

Servírujeme s plátky citrónu a sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept