Jednoduchý recept

Dušené rybí filé

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19190

Ingredience

180 g Cibule
40 ml Citronová šťáva
1000 g Filé rybí
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 špetka Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 341kJ
3% Sacharidy 10 g
5% Tuky 3 g
3% Sodík 68 mg
189% Bílkoviny 106 g

Dušené rybí filé postup přípravy receptu:

1

Filé osolíme, opepříme a pokapeme citrónem.

2

Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní filé, na kolečka nakrájená rajčata a drobně nasekanou cibuli.

3

Vše zalijeme bílým vínem a přiklopené dáme dusit do středně vyhřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept