Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 240 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19203
Kategorie: Maso

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
100 g Cukr krupice
2000 g Husa domácí
100 g Kaštany jedlé
80 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
10 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 865 kcal
Kilojoule 3 618kJ
4% Sacharidy 15 g
99% Tuky 74 g
9% Sodík 177 mg
57% Bílkoviny 32 g
Plněná husa

Plněná husa postup přípravy receptu:

1

Omytou, osolenou a opepřenou husu potřeme z venku i zevnitř citrónovou šťávou a necháme 1 hodinu odležet.

2

Oloupeme pečené kaštany a přidáme je do karamelu, který jsme si vyrobili z cukru a másla. Vše podlijeme vývarem a 1 minutu vaříme.

3

Připravenou směsí naplníme husu, zašijeme jí, podlijeme vodou a dáme jí v přiklopeném pekáčku péct.

4

Po odpaření vody husu odklopíme.

5

Vypečenou šťávu smícháme s moukou a vodou a připravenou omáčkou pečeni pečlivě přeléváme než se maso upeče do křupava.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept