Jednoduchý recept

Bramborový salát s ředkvičkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 19219
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

450 g Brambory
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej olivový
4 špetka Pepř 4 barev
8 ks Ředkvička
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 602kJ
6% Sacharidy 23 g
6% Tuky 4 g
13% Sodík 263 mg
10% Bílkoviny 6 g

Bramborový salát s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Nejprve v misce připravíme zálivku. Smícháme sůl, pepř, dvě lžíce olivového oleje, 1 lžíci bílého vinného octa, čerstvé bylinky a polévkovou lžíci Dijonské hořčice.

2

Ve slupce uvaříme nové brambory nakrájené na půlky a necháme vystydnout. Rozebereme a omyjeme hlávkový salát.

3

Na plátky nakrájíme salátovou okurku a ředkvičky.

4

Na talíř nebo do misky naskládáme listy hlávkového salátu, na něj kolečka okurek a ředkviček. Doprostřed navršíme půlky uvařených brambor. Každou vrstvu přelijeme vychlazenou zálivkou a ozdobíme nasekanými čerstvými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept