Jednoduchý recept

Studená okurková polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 19252
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 hrst Kopr čerstvý
200 ml Mléko acidofilní
120 g Okurka salátová
10 g Olej olivový
1 špetka Sůl
25 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 479kJ
2% Sacharidy 7 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 122 mg
7% Bílkoviny 4 g

Studená okurková polévka postup přípravy receptu:

1

Nastrouhanou okurku pokapeme olejem a osolíme. Promícháme s nasekaným koprem, zalijeme kysaným mlékem rozšlehaným s vodou a vše promícháme.

2

Polévku podáváme vychlazenou.

Poznámka

Místo kysaného mléka můžeme podávat i s jogurtem nebo biokysem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept