Recept

Skopová kýta s jogurtem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 19294
Kategorie: Maso

Ingredience

160 g Cibule
200 ml Jogurt bílý
10 g Máslo čerstvé
15 ml Protlak rajčatový
800 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 694kJ
2% Sacharidy 8 g
37% Tuky 28 g
11% Sodík 221 mg
52% Bílkoviny 29 g

Skopová kýta s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Skopovou kýtu uvaříme společně s cibulí a lžičkou soli.

2

Uvařené maso přendáme do pekáčku a potřeme marinádou z jogurtu, rozpuštěného tuku a rajčatového protlaku.

3

Upečeme asi hodinu do křupava.

4

Maso podáváme nakrájené na plátky. Vhodná příloha jsou vařené brambory a hrášek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept