Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19295
Kategorie: Maso

Ingredience

360 g Brambory
160 g Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
180 g Rajčata
1000 g Skopové maso přední
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 278kJ
3% Sacharidy 11 g
59% Tuky 44 g
14% Sodík 287 mg
47% Bílkoviny 26 g

Zapékané skopové maso postup přípravy receptu:

1

Na kostky pokrájené maso vaříme podlité vodou cca 20 minut v tlakovém hrnci.

2

K masu přidáme pokrájené brambory a cibuli, sůl, pepř a vaříme ještě 10 minut.

3

Uvařenou směs přendáme do pekáčku, přisypeme nakrájená rajčata, zalijeme rozpuštěným tukem a dáme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept