Skopové kotlety na kmíně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 105 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopové kotlety na kmíně
Celkový čas: | 105 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 19297 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 stroužek | Česnek |
160 g | Cibule |
5 g | Kmín drcený |
15 g | Máslo čerstvé |
600 g | Skopové kotlety |
2 špetka | Sůl |
500 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 4,5mg |
Draslík | 105,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 17,2mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Kmín drcený, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Skopové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopové kotlety na kmíně postup přípravy receptu:
1 | Maso lehce naklepeme a potřeme utřeným česnekem se solí. |
2 | Cibulku pokrájíme na kolečka a osmažíme na másle, přidáme kotlety a opékáme po obou stranách. |
3 | Maso přendáme do pekáčku, podlijeme vodou, posypeme kmínem a dusíme v troubě do změknutí. Měkké maso odklopíme a dopečeme odkryté. |
Poznámka
Podáváme s rýží a zelným sátem.