Jednoduchý recept

Hovězí maso se žlutou řepou

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19299

Ingredience

200 g Brambory
90 g Cibule
500 g Hovězí maso zadní
15 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
30 ml Protlak rajčatový
2 špetka Sůl
300 g Řepa žlutá

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
5% Sacharidy 18 g
14% Tuky 11 g
19% Sodík 373 mg
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí maso se žlutou řepou postup přípravy receptu:

1

Cibulku osmahneme na másle, přidáme maso nakrájené na kostky, pokrájenou žlutou řepu, brambory a rajčatový protlak.

2

Vše osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme do změknutí.

Poznámka

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept