Pastýřský kebab - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 85 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pastýřský kebab
Celkový čas: | 85 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 70 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 19302 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
500 g | Brambory |
15 g | Česnek |
250 g | Cibule perlová |
10 g | Kopr čerstvý |
350 g | Rajčata |
1000 g | Skopové maso přední |
1 kávová lžička | Sůl |
50 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 141,3mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,1mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Česnek, Kopr čerstvý, Rajčata, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cibule perlová, Skopové maso přední mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pastýřský kebab postup přípravy receptu:
1 | Na rozehřátý tuk dáme maso nakrájené na kostky, cibuli, pokrájená rajčata, česnek a lžičku soli. Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit. |
2 | Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k dusící se směsi, zalijeme vodou a přiklopené necháme vařit doměkka. |
3 | Podáváme posypané sekaným koprem. |