Recept

Hovězí plátky na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 19305

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
600 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
4% Sacharidy 16 g
13% Tuky 10 g
14% Sodík 282 mg
62% Bílkoviny 35 g

Hovězí plátky na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou.

2

V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opečeme a vyjmeme.

3

Ve výpeku zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět opečené maso, opepříme, poklademe cibulí a vrstvou na plátky nakrájených, opečených a osolených brambor také smíchaných s cibulí. Mírně opepříme, podlijeme červeným vínem a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept