Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19317

Ingredience

160 g Cibule
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Skopové maso přední
1 špetka Sůl
5 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 715kJ
2% Sacharidy 7 g
46% Tuky 34 g
12% Sodík 244 mg
35% Bílkoviny 19 g

Kebab v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme pokrájený tymián.

2

Alobal nastříháme na obdélníky cca 25 x 30 cm velké. Na fólii rozložíme maso a poklademe cibulí pokrájenou na kolečka. Pečlivě zabalíme a pečeme cca 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.

3

Podáváme posypané s teplým hráškem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept