Kebab v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 95 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kebab v alobalu
Celkový čas: | 95 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 80 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 19317 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
160 g | Cibule |
100 g | Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
20 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
500 g | Skopové maso přední |
1 špetka | Sůl |
5 g | Tymián čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 106,0mg |
Draslík | 473,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,4mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný, Sůl, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Skopové maso přední mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kebab v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Maso pokrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme pokrájený tymián. |
2 | Alobal nastříháme na obdélníky cca 25 x 30 cm velké. Na fólii rozložíme maso a poklademe cibulí pokrájenou na kolečka. Pečlivě zabalíme a pečeme cca 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě. |
3 | Podáváme posypané s teplým hráškem. |