Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19319

Ingredience

20 ks Cibule perlová
500 g Hovězí maso přední
30 g Máslo čerstvé
10 ml Ocet kvasný lihový
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 647kJ
9% Sacharidy 31 g
22% Tuky 16 g
8% Sodík 157 mg
55% Bílkoviny 31 g

Ragú postup přípravy receptu:

1

Očištěné a na drobné kostky pokrájené maso osmahneme na rozpuštěném másle.

2

Přidáme celé oloupané cibulky, sůl, pepř, cayenský pepř, skořici, papriku, ocet a pokrájený česnek.

3

Vše zalijeme půl litrem vody a na mírném plameni dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept