Jednoduchý recept

Kebab v hliněném hrnci

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19322

Ingredience

300 g Brambory
80 g Cibule
150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Skopová kýta
1 špetka Sůl
300 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 659kJ
5% Sacharidy 20 g
34% Tuky 26 g
8% Sodík 164 mg
37% Bílkoviny 21 g

Kebab v hliněném hrnci postup přípravy receptu:

1

Na osmaženou cibulku přidáme na kostky pokrájené maso, hrubě strouhanou cibuli, utřený česnek, pokrájenou mrkev a brambory. Promícháme, osolíme opepříme, podlijeme 300 ml vody a vaříme do změknutí.

2

Do uvařené směsi vmícháme hrášek a necháme prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept