Maso se zeleninou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 75 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Maso se zeleninou
Celkový čas: | 75 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 19330 |
Ingredience
280 g | Brambory |
100 g | Celer bulvový |
8 ks | Cibule perlová |
500 g | Hovězí maso zadní |
150 g | Mrkev kořen |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 72,5mg |
Draslík | 354,1mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,8mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Celer bulvový, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cibule perlová, Hovězí maso zadní, Mrkev kořen mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Maso se zeleninou postup přípravy receptu:
1 | Do litru vody dáme vařit maso pokrájené na kostky, nakrájenou mrkev, celer a celé cibulky. |
2 | Během vaření odstraňujeme vzniklou pěnu. |
3 | K téměř měkkému masu přidáme pokrájené brambory, vše osolíme a necháme uvařit. |