Jednoduchý recept

Hovězí maso na víně

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19340

Ingredience

2 g Bobkový list
60 g Cibule
500 g Hovězí maso zadní
60 g Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 g Nové koření celé
1 g Pepř černý celý
120 g Rajčata
1 špetka Sůl
200 ml Voda pitná
100 ml Víno červené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 152kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
6% Sodík 128 mg
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí maso na víně postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a osmažíme na cibulce.

2

Přidáme k němu mrkev a cibuli nakrájenou na větší kusy, pokrájená oloupaná rajčata, bobkový list, nasekaný česnek, pepř, sůl a nové koření. Vše zalijeme vínem, sklenkou vody a vaříme doměkka.

3

Poté maso vyjmeme a omáčku propasírujeme i s vařenou zeleninou přes síto.

4

Maso servírujeme pokrájené na plátky, přelité omáčkou. Vhodná příloha je rýže nebo vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept