Zdravý recept

Zeleninová polévka s vejci

  • Polsko
  • Maďarsko
  • Slovensko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept
3 1 Zeleninová polévka s vejci 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 19348
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 špetka Celer - nať
20 g Celer řapíkatý
20 g Kapusta hlávková
60 g Květák
20 g Mrkev kořen
20 g Petržel kořen
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 684kJ
2% Sacharidy 7 g
45% Tuky 34 g
53% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Zeleninová polévka s vejci postup přípravy receptu:

1

Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min.

2

Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept