Jednoduchý recept

Rybí filé na rozmarýnu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 19357

Ingredience

400 g Filé rybí
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 934kJ
1% Sacharidy 2 g
7% Tuky 5 g
20% Sodík 395 mg
151% Bílkoviny 85 g

Rybí filé na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Plátky rybího filé osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do menšího pekáčku. Pekáček jsme si předtím vymazali olivovým olejem. Přidáme lžíci vody, posypeme sušeným rozmarýnem a pekáček zakryjeme. Nemáme-li pokličku, použijeme alobal.

2

Pečeme v troubě při středních teplotách asi 25 minut. Po 15 minutách však sundáme alobal a necháme dopéct odkryté.

3

Na talíři plátky filé polijeme vypečenou šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařeným bramborem a zeleninou. Výborně se hodí čínský salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept