Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1936

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Hořčice
1 špetka Kmín celý
1 špetka Koření Italia
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 kg Vepřový bok
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,594 kcal
Kilojoule 6 671kJ
3% Sacharidy 11 g
206% Tuky 155 g
22% Sodík 441 mg
74% Bílkoviny 42 g

Vepřový bok jako kapsa postup přípravy receptu:

1

Z omytého vepřového boku uprostřed vytvoříme nožem kapsu.

2

Vymažeme ji hořčicí.

3

Na másle osmahneme slaninu, žampiony a vejce a osolíme.

4

Přidáme nakrájenou červenou papriku, cibulku, italské koření a pepř.

5

Kapsu naplníme a uzavřeme jehlicí.

6

Dáme do pekáče kůží dolů, podlijeme a posypeme kmínem.

7

Pečeme a podléváme.

8

Maso otočíme a kůži pokrájíme na kostičky, aby se propekla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept