Papriky na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 17 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Papriky na grilu
Celkový čas: | 17 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | Urbanová Urbanová |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (16%) |
ID receptu: | 19373 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
5 g | Olej olivový |
150 g | Paprika červená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
2% Kalorie 46 kcal
Kilojoule 191kJ
1% Sacharidy 5 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 119 mg
1% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 160,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 95,8mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika červená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Papriky na grilu postup přípravy receptu:
1 | Papriky zbavíme semínek, potřeme tukem, osolíme, popřípadě opepříme a grilujeme do jejich zhnědnutí. |