Jednoduchý recept

Pěna z králičích jater

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 19374
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

30 g Cibule
100 g Játra králičí
0,5 dl Mléko polotučné
10 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Salát hlávkový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 539kJ
1% Sacharidy 5 g
10% Tuky 8 g
6% Sodík 117 mg
20% Bílkoviny 11 g

Pěna z králičích jater postup přípravy receptu:

1

Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.

2

Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.

3

Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.

4

Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept