Jednoduchý recept

Omáčka Teriyaki

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 19397
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

80 g Cukr třtinový
250 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Ocet jablečný
80 ml Omáčka sójová
2 polévková lžíce Solamyl
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 517kJ
7% Sacharidy 24 g
0% Tuky 0 g
12% Sodík 231 mg
5% Bílkoviny 3 g

Omáčka Teriyaki postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme vývar se sójovou omáčkou, přidáme cukr, zázvor, sůl a ocet. Uvedeme do varu, zmírníme oheň a vaříme do zhoustnutí.

2

V misce rozmícháme bramborovou nebo kukuřičnou moučku s vínem do hladka. Vlijeme do hrnce s vývarem a necháme minutu povařit.

3

Podává se ke kuřecímu nebo vepřovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept