Provensálská majonéza s mandlemi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Provensálská majonéza s mandlemi
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 19429 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 432kJ
2% Sacharidy 7 g
81% Tuky 61 g
18% Sodík 363 mg
10% Bílkoviny 6 g
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 205,1mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,6mg |
Vitamín E | 13,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Majonéza, Mandle, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Provensálská majonéza s mandlemi postup přípravy receptu:
1 | Mandle spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a jemně nastrouháme. |
2 | Majonézu promícháme s oloupaným, utřeným česnekem, nastrouhanými mandlemi a solí. |
3 | Provensálská majonéza je vhodná např. k okurkovému salátu. |