Jednoduchý recept

Jáhly s dušenou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 19430

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
100 g Brokolice
100 g Jáhly - loupané proso
0,5 kávová lžička Kmín drcený
100 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
100 g Pastinák
1 kávová lžička Sůl
550 ml Voda pitná
2 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 200kJ
15% Sacharidy 53 g
159% Tuky 119 g
22% Sodík 430 mg
16% Bílkoviny 9 g

Jáhly s dušenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Jáhly nejdříve spaříme horkou vodou. Překlopíme do hrnce, přidáme vodu a přivedeme k varu.

2

Mrkev a pastiňák nakrájíme na kostičky, brokolici na menší růžičky. Přidáme k jáhlám. Okořeníme kmínem a bazalkou a osolíme. Pomalu dusíme 20 minut na mírném ohni. Občas důkladně ode dna promícháme vařečkou.

3

Nakonec omastíme olivovým olejem.

4

Hotové jídlo upravíme na talíře a zdobíme krájenou ředkvičkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept