Zdravý recept

Ředkvičkový salát s jablky a pažitkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 19439
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 ks Jablka
400 ml Jogurt bílý
2 polévková lžíce Pažitka
20 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 807kJ
10% Sacharidy 37 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 102 mg
10% Bílkoviny 5 g

Ředkvičkový salát s jablky a pažitkou postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky očistíme, omyjeme a osušíme. Spolu s oloupanými jablky je nastrouháme nahrubo.

2

Ředkvičky a jablka umícháme s vychlazeným jogurtem do pěny.

3

Salát rozdělíme do mističek a povrch posypeme omytou, nasekanou pažitkou. Ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou je tmavý chléb namazaný máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept